Over ons

De Vries & Nell Woudenberg is een modern accountants- en belastingadvieskantoor waarbij u als klant centraal staat. Met ons team van gekwalificeerde medewerkers ondersteunen wij onze klanten op de diverse financiële en fiscale gebieden. Of u nu een startende ondernemer bent of een bestaande organisatie.
Ook als particulier kunt u uiteraard bij ons terecht voor uw aangifte of advies.

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring en kennis van zaken om u vakkundig van dienst te kunnen zijn. Deze kennis houden wij ook voortdurend op peil zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

accountantskantoor De Vries en Nell internetboekhoudenAl 50 jaar ondersteunen wij onze klanten op het gebied van administratieve dienstverlening, salarisadministratie, jaarrekeningen en belastingaangiften. Ook voor financieringsaanvragen, automatisering, financiële planning of juridische zaken kunt u bij ons terecht.

Uitgangspunt is dat iedere klant één contactpersoon heeft. Daar kunt u terecht met al uw vragen. Mocht het nodig zijn dan schakelen wij in overleg met u andere deskundigen in. Hierbij staat persoonlijke betrokkenheid en uw belang voorop. Onze klanten behoren vooral tot het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepen en ook particulieren.

Onze dienstverlening is onder te verdelen in de volgende vakgebieden:

  • opstellen jaarrekening
  • belastingen
  • administratieve dienstverlening en internetboekhouden
  • salarisadministratie
  • diverse advisering

Door onze ervaring en expertise kunnen wij u door onze directe betrokkenheid op allerhande deelterreinen op maat bijstaan. Uit ervaring weten wij dat u als ondernemer veel ad-hoc vragen hebt, waar u vaak direct antwoord op wilt hebben.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Ook zijn wij lid van Auxilium adviesgroep, een organisatie met vakspecialisten op juridisch en fiscaal gebied.

Waarom de keuze voor een accountantskantoor?
Een accountantskantoor staat voor kwaliteit en zekerheid. Dit wordt gewaarborgd door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De NBA controleert regelmatig accountantsorganisatie op de kwaliteit van de uitvoering van het werk. Dat houdt ons scherp en zorgt ervoor dat uw belang altijd voorop staat.
Onderstaand filmpje geeft u meer informatie over het accountantskantoor.