Internetboekhouden

Uw boekhouding online: betaalbaar, modern, efficiënt en snel zelf te verwerken. Een computer met alleen internet is voldoende! Deze vorm van dienstverlening kenmerkt zich door een veelheid aan ongekende extra functionaliteiten. Naast de reguliere boekhoudfuncties zijn er vele extra standaardfuncties die het boekhouden efficiënter en makkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld koppelingen met de bank waarbij de mutaties automatisch worden ingelezen. Het scannen van uw inkomende facturen gebeurt met een scanner of uw smartphone. Dat bespaart werk en verlaagt de kans op fouten. En weet u wat het allerleukste is? De meeste van die functies kosten helemaal niets extra! Ze zitten gewoon in het standaardpakket.

Mogelijkheden standaardpakket Internetboekhouden
Een standaardpakket via De Vries & Nell Woudenberg Accountants en belastingadviseurs kost slechts € 12,50 excl. BTW per maand.

De module bevat alle gebruikelijke functies voor het grootboek en de debiteuren en crediteuren administratie. Daarnaast kunt u telebankieren, beschikt u over kasbladen, zijn talloze rapportages mogelijk en genereert u de BTW-aangifte.
Ook beschikt u over een nauwkeurige verplichtingen-administratie en beheert u uw afschrijvingen met de materiële vaste activa functie.
Aanmaningen kunt u ook met deze module opstellen en verzenden.
Maak een foto van facturen en bonnen met de Mobile app en stuur deze direct naar de administratie.
Er is een automatische koppeling mogelijk voor het inlezen van bankmutaties. Momenteel kan dit met de Rabobank, ABN AMRO, ING bank en KNAB. Andere banken zullen binnenkort volgen. Bij de overige niet automatisch te koppelen banken kunt u de bankmutaties downloaden met internetbankieren en deze uploaden in de administratie.
De vele import- en export mogelijkheden en het elektronisch dossier completeren deze module.

Optionele module verkoopfacturen
De module facturatie stelt u in staat om al uw facturatie wensen te vervullen. Debetfacturen, creditfacturen, vaste en proforma facturen. U kunt direct aan de slag met een van de beschikbare standaard lay-outs. U kunt ook uw eigen factuur lay-outs samenstellen compleet met eigen logo.
Facturen worden als PDF gemaakt en opgeslagen en kunnen desgewenst direct per email verstuurd worden. Deze module kost via De Vries & Nell Woudenberg Accountants en belastingadviseurs € 12,50 excl. BTW per maand.

Belangrijkste voordelen
Het handmatig verwerken van papieren boekstukken behoort nu definitief tot het verleden! U kunt voortaan alle boekstukken volledig digitaal verwerken. Zelfs via uw smartphone kunt u de facturen middels een app scannen naar uw administratie.
Boekhouden en bankieren is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle afschriften komen automatisch vanuit uw bankrekening(en) naar uw boekhouding en zijn direct zichtbaar in uw administratie.

Bent u geïnteresseerd in deze praktische wijze van boekhouden en wenst u meer informatie neem dan contact met ons op.